درود محمد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول اینکه باید بگم حق با شماست و اون روز یکی از دوستانمون در اسوس که قبلا باهاشون تماس گرفتیم و در مسابقه توضیحاتی دادیم زنگ زده بودن که میتونن مادربوردهای مسابقه و کارتهای گرافیک رو ساپورت کنن . ولی ما چند هفته قبلش باهاشون تماس گرفتیم و گفتیم که که چنین مسابقه ای هستش ولی به ما جواب روشن و واضح و شفافی ندادن که من بتونم به شما عزیزان اعلام بکنم که قطعات مسابقه چیه و وقتی با شرکت محترم فرایند تماس گرفتم بدون دریغ این کالاها رو در اختیار ما گذاشتن و قبول کنید که از اخلاق به دوره که ما کارتهای این عزیزان رو که با محبت بسیار در اختیار ما گذاشتن کنار بگذاریم و کارت دیگه ای رو حایگزین کنیم . وقتی دوستمون تماس گرفتن که میتونن مادربورد Z68 در خاتیار ما میگذارن من تا حدودی قبول کردم ولی علنی نکردم و اول باید با نمایندگان تیمها صحبت میکردم و همینطور هم شد و با مشورت به این نتیجه رسیدیم که همون مادربورد قبلی در مسابقه شرکت کنه و اونها رو هم خودم شخصا در حال تهیش هستم .
در ضمن محمد جان اگر شماها انتقاد نکنید ما از کجا بدونیم که اشکال کارمون چیه و ما هم موظف به پاسخگویی به شما دوستان هستیم و اگر کمبودی در پاسخگویی می بینید به بزرگی خودتون ببخشید و بگذارید به گردن گرفتاری ما .
وقتی شرایط یکسان بر گذار میشه و امکانات هر سه تیم یکی هستش پس باید از علم خودتون استفاده کنید و هر چی اطلاعات میتونید از اینترنت جمع کنید و یا اینکه کارتی که مشابه این کارت هستش پیدا کنید و روش کار کنید . این هم خودش یک تست و امتحان هستش برای کاربران حرفه ای عزیز

Bookmarks